Top 5 beste platenspelers van dit moment

Heb je een doos vol platen op zolder liggen? Is het luisteren van platen nog altijd een van je favoriete bezigheden? Dan moet je absoluut een goede platenspeler hebben. En ja, die worden nog altijd nieuw gemaakt. De beste platenspelers hebben wij voor je verzameld.

In tegenstelling tot de cd-speler of vele andere media die niet meer zoveel worden gekocht is de platenspeler eigenlijk nooit echt weggeweest. Sterker nog, eigenlijk is de platenspeler ontzettend populair vanwege de beleving die muziek erdoor krijgt. Waarbij een goede platenspeler zorgt voor de echte beleving en een kraakhelder geluid. Dat wil jij als groot fan van platen toch ook?

Er zijn heel veel platenwinkels waar je terecht kunt voor zelfs nieuwe muziek op plaat. Maar ook bij veel kringloopwinkels kom je platen nog in veelvoud tegen. Maar eerst moet je natuurlijk een goede platenspeler kopen. Bekijk hier onder onze top 5 beste platenspelers.

1. Audio-Technica AT-LP120-USB

De echte kenner hoef ik niet veel te vertellen over de Technica. Deze platenspeler die je met USB aansluit op vrijwel elke moderne radio of computer is een zeer goede keuze. Het aansluiten met USB heeft geen verlies betreft de beleving van het geluid tot gevolg. Hoe gaaf is dat. Het is niet voor niets dat deze platenspeler op de eerste plek is gekomen. Volgens ons is de Audio-Technica AT-LP120 de beste koop van dit moment.

2. Pro-Ject Debut Carbon

Wat een prachtige platenspeler is dit. Deze wil je alleen al neerzetten als blikvanger. Maar jij kiest hem natuurlijk niet om neer te zetten. Dat begrijpen wij. Jij wilt gewoon verzekerd zijn van het beste geluid! En dat ben je met deze Pro-Ject Debut absoluut.

3. Audio-Technica AT-LP60

Deze Technica platenspeler wil je gewoon hebben. Het is bijzonder makkelijk in de bediening en zorgt voor een indrukwekkend helder geluid. Je sluit hem bovendien gemakkelijk aan op jouw huidige apparatuur.

4. Sony PS-LX310BT

Deze goede platenspeler van het merk Sony is absoluut een goede keuze. Het merk Sony staat natuurlijk voor kwaliteit. Ook als het gaat om platenspelers dan is het merk Sony een goede keuze. De Sony PS-LX310BT staat bekend om het mooie geluid.

5. Denon DP-300F

Een uitstekende mix tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Dat hebben ze met deze prachtige platenspeler uitstekend voor elkaar gekregen. Zo hoef je niets te missen van dat ultieme geluid van een heerlijke plaat.

Plaats een reactie