Leuke cadeaus voor wijnliefhebbers

Ken of ben je een wijnliefhebber, dan weet je ook dat het lastig is om bij die persoon met een goede fles wijn aan te komen. Dat is namelijk niet heel verrassend. Wij hebben daarom een aantal leuke en originele(re) cadeautips voor je op een rij gezet, zodat je hem of haar toch kunt verrassen!

Leuke cadeau tips wijnliefhebber

Wil je origineel zijn, geef dan deze wijnflesparaplu cadeau. Het lijkt dus op een fles fijn, maar is daadwerkelijk een paraplu. Wel handig met het weer in Nederland! Weet je gewoon echt niet waar te beginnen, dan is een gegraveerd wijnglas natuurlijk sowieso een mooi en persoonlijk cadeau om te geven en geschikt voor diverse gelegenheden om te geven. Als je daar dan ook nog een My Drinks Journal bij geeft, kan de wijndrinker alle wijnen die hij of zij uit het gepersonaliseerde wijnglas heeft gedronken, bijhouden met bevindingen en al. Hoe leuk is dat!

Grappige wijn cadeautjes

De wijnpuzzel is weer iets heel anders, maar toch wijn gerelateerd. Het is dus meer een grappig cadeau en men wordt nog aan het werk gezet ook. Leuk voor de creatieve wijndrinker. Hierbij moet je dus eerst de puzzel maken voordat je de wijnfles open kunt maken. Hoe grappig is dat! Een aparte kurkentrekker om een goede fes wijn te openen is ook nooit weg. Daar kun je er nooit genoeg van hebben.

Geen glas maar een fles

Voor de echte wijndrinkers onder ons is een glas natuurlijk niet genoeg. Hoe ideaal is het dan als je met dit glas rechtstreeks uit de fles kunt drinken?! wil je een wat duurder cadeau geven? ga dan voor een mobiele koelkast voor wijn.

Gepersonaliseerde wijnkoelers

Wil je diegene een leuk cadeau geven om tijdens het diner op tafel neer te zetten? Ga dan voor een (gepersonaliseerde) wijnkoeler, zodat diegene altijd een leuk en nuttig cadeau heeft om de wijn te koelen tijdens het diner of een zwoele zomeravond in de tuin. Tegenwoordig is er een ruim aanbod wijnkoelers, waardoor er altijd wel een passende wijnkoeler te vinden is.

Kurkenverzamelaar en wijnstopper

Wil je je wijn goed houden, maar is de bodem nog niet in zicht? Dan heb je zeker iets aan een wijnstopper. Je hebt deze in allerlei gekke en grappige vormen. Altijd handig. Net als een wijnkoeler trouwens. Maar de kans is groot dat degene die je wil verrassen deze al heeft dus even checken van tevoren.

Een goede fles wijn

Niet heel origineel, maar valt zeker altijd in de smaak; een goede fles wijn. Maak het af met een gepersonaliseerde wijnkist en voilà!

Plaats een reactie