Dit is waarom een handdoekradiator ideaal is

In huis wil je je in alle ruimten behaaglijk en lekker warm voelen, zeker in de badkamer. Deze plek is gemaakt om op te warmen onder de douche of in bad. Het is daarom wel de laatste plek waar je het koud wilt hebben. Helaas kan niet ieder type verwarming tegen vocht, dus moet je voor de badkamer naar een andere radiator op zoek: de handdoekradiator. In dit artikel lees je waarom dit type radiator ideaal is voor in de badkamer.

Wat is een handdoekradiator?

Een handdoekradiator is een speciale radiator voor in de badkamer waar je je handdoeken aan kunt ophangen. Heerlijk, want dat betekent warme en droge handdoeken iedere keer als je je wilt afdrogen. Daarnaast verwarmd deze radiator je badkamer. Dat betekent dat deze tegen vocht kan en daarom niet zal gaan roesten. Dit type radiator heeft een speciale coating zodat het in goede staat blijft, ondanks de vocht en warme lucht. Het is dus onwijs belangrijk dat je een speciale handdoekradiator koopt, want vocht is er altijd in de badkamer.

De voordelen van een handdoekradiator

Het werd hierboven al even genoemd, maar een handdoekradiator zorgt ervoor dat jouw handdoeken opwarmen en droog zijn, terwijl deze ook de badkamer warm houdt. Een handdoekradiator wordt ook wel een designradiator genoemd, want het is ook een eyecatcher in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mooie mat zwarte of RVS hoogglans variant. Ze zijn tegenwoordig groot genoeg om de handdoeken voor het hele gezin er aan op te hangen!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ga je een radiator voor in de badkamer kopen, koop dan dus nooit zomaar een radiator. Kies altijd voor een radiator die tegen vocht kan. Een handdoekradiator is daarom een ideale keuze, want hier krijg je het beste van twee werelden, namelijk een warme badkamer en warme handdoeken.

Plaats een reactie