Ontdek of gemillimeterd haar bij je past

Ben jij van plan om je haar te scheren tot enkele millimeters? Dan wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Voor de een is het nu eenmaal gewoon scheren en de ander heeft er wat meer moeite mee. Daarom vertellen wij je erover.

Veel mannen scheren hun haren omdat het praktisch is. Je hebt er weinig onderhoud aan en het staat vaak nog mooi ook. Het is voor veel mannen dus gewoon een keuze omdat het heel praktisch is. Maar lang niet iedereen zal zich er heel gemakkelijk bij voelen. Daarom is het verstandig goed na te denken of jij je wel confortabel en op je gemaak door voelt.

Voor mannen die altijd lang haar hebben gehad kan een kort kapsel absoluut een hele bevrijding zijn. Maar tegelijkertijd kan het ook wennen zijn en voel jij je niet helemaal op je gemak. Het is vandaar dus goed erover na te denken.

Voor wie is kort haar absoluut een must

Mannen verliezen bij het bereiken van een bepaalde leeftijd vaak haar. Met als gevolg een kale plek bovenop het hoofd of grotere inhammen. Het millimeteren van haar kan dan een goede oplossing zijn. Waardoor het haarverlies minder zichtbaar zal zijn. Of dit ook voor jou het geval is hangt samen met de uitstraling die je huidige kapsel je geeft. Een grote kale plek op je hoofd zal je uiteindelijk ook onzeker en oncomfortabel laten voelen. Dan is het scheren van je haren absoluut de moeite waard.

Een goede kapper kan je hierin natuurlijk adviseren. Die weten precies wat er nog mogelijk is of juist niet. Maar je hebt zelf ook een mening die natuurlijk belangrijk is.

Soms is de oplossing bijvoorbeeld het laten opscheren van je kapsel. Waardoor er toch nog een model in je haren zit en je op die manier wat gemakkelijker kunt voelen. Er wordt bij het opscheren gekozen voor een heel korte stand naar langzaam een grotere stand. Je haren bovenop je hoofd zijn in dat geval wat langer en mogelijk kun je daar nog een model mee maken.

Plaats een reactie