Zo werk je kabels en snoeren weg

Kabels, het maakt niet uit of het gaat om de kabels van onze televisie, lamp of andere apparaten, ze zijn natuurlijk wanneer ze in het zicht aanwezig zijn een absolute doorn in het oog. Het wegwerken van de snoeren is dan natuurlijk wel zo prettig. Het is namelijk ontzettend zonde, dat jij veel tijd en geld hebt gestopt in een prachtig interieur, maar je tijdens het televisiekijken die lelijke kabels in het zicht hebt liggen. In dit artikel geven we je enkele tips zodat je eenvoudig en snel, zelf aan de slag kunt om je kabels en snoeren weg te werken.

Dubbele wand

We zien steeds vaker dat ervoor wordt gekozen om de televisie aan de muur te hangen. Waar je normaal gesproken de ruimte achter je tv-kast perfect kon gebruiken om je kabels en snoer achter weg te werken, is dit natuurlijk niet meer mogelijk wanneer je televisie aan de muur hangt. De kans dat je namelijk alsnog een televisiekast gebruikt, die is natuurlijk logischerwijs ontzettend klein. Een dubbele wand biedt dan uitkomst. Een Door de ruimte tussen de twee wanden, kun jij je televisie en andere kabels wegwerken, zodat ze niet meer zichtbaar zijn en jij je hier niet langer aan hoeft te ergeren.

Kabel box

Wil jij je kabels eenvoudig en snel wegwerken, dan is de kabel box hiervoor een eenvoudige snelle oplossing. Die de meest innovatieve, want deze oplossing is al enkele jaren oud, maar het is wel effectief. Uiteraard kan het zo zijn dat je deze box ook liever uit het zicht hebt, dan kan! Gebruik dan een krantenbak of ander decoratief object, zodat je deze niet meer in het zicht hebt staan. Het grote voordeel, is dat ze zo direct twee vliegen in één klap slaat. Je kabels zijn weggewerkt en je hebt ook een praktisch en decoratief object in je kamer staan.

Kabelgoot

Deze manier van wegwerken van kabels wordt veelal toegepast op kantoren. Je kunt je kabels eenvoudig samenbinden en vervolgens door een goot trekken. Zo blijven ze netjes bij elkaar en komen ze niet in de knoop. Daarnaast zijn er tal van verschillende stijlvolle goten verkrijgbaar, zodat het niet alleen praktisch is, maar ook nog een toevoeging aan de inrichting van een kantoor of woonkamer.

Plaats een reactie