Welke videlamp past bij jouw interieur?

Heb jij een hoog plafond of een mooie vide in huis? Dan mag een videlamp natuurlijk niet ontbreken. Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden met videlampen en waarom zou je kiezen voor een videlamp? Lees hieronder meer informatie over welke videlamp in jouw interieur past.

Waarom kiezen voor een videlamp?

Een videlamp geeft een luxe uitstraling aan een ruimte met hoge plafonds of een vide. Uiteraard zijn er diverse soorten videlampen verkrijgbaar. Van uiterst chic, strak tot industrieel of ouderwets. Het belangrijkste is dat de videlamp de lichte goed kan verlichten en een echte eyecatcher vormt. Vaak is een ruimte met hoge plafonds of een vide moeilijk in te richten of sfeervol te krijgen, maar met een videlamp zorg je ervoor dat de ruimte verandert naar sfeervol en warm. Je kunt kiezen voor een videlamp met meerdere lampen naast elkaar, onder elkaar of een videlamp, waarbij de lampen op verschillende hoogtes hangen en verschillende kleuren licht kunnen geven.

Kosten videlamp

De meest simpele videlampen oftewel lampen die in meerdere hoogtes hangen, zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 150 euro. Ben je echter op zoek naar een echte eyecatcher, een hele grote lamp, meerdere lampen in een exclusief model of een lamp van een exclusief designmerk, dan kan hier makkelijk 500-1500 euro voor gevraagd worden. je kunt de aanschaf van een videlamp dus zo duur maken als je zelf wilt.

Heb je nog geen idee wat voor soort videlamp je mooi vindt passen in je interieur of welke mogelijkheden er allemaal zijn? Oriënteer je dan eens online om ideeën op te doen of ga langs bij een woonboulevard om je voor te laten lichten over de mogelijkheden van een grote hanglamp of videlamp om jouw ruimte meer sfeer en warmte te laten uitstralen. Ook kun je eens een blik werpen in de vele woonmagazines, waar licht vaak een belangrijk onderdeel vormt van de vele kamers die stijlvol zijn vormgegeven. Je kunt je huis namelijk nog zo mooi hebben ingericht, als de verlichting te fel is of de juiste verlichting ontbreekt, kan dat de hele sfeer veranderen.

Plaats een reactie